Camsecure blogt!


Camsecure houdt u graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van beveiligingscamera’s, bewaking, alarmsystemen en veel meer. Wij willen onze klanten nog actiever bedienen door deze informatie met u te delen. Het is zonde om die kennis voor onszelf te houden.

 

Met ons nieuwe blog zoomen we in op actuele wetenswaardigheden en informeren we u over de laatste trends op het gebied beveiligingscamera’s, alarmsystemen en allerlei zaken die uw veiligheid aangaan.

 

Camsecure houdt zich ruim twaalf jaar bezig met uw veiligheid. Al die tijd denken wij met u mee om u van de beste beveiligingsoplossingen te voorzien. We begonnen met eenvoudige analoge camera’s. Inmiddels zijn de oude systemen ingehaald door de tijd en biedt de technologie ons nog betere oplossingen. Dat stelt ons in staat om meer maatwerk te leveren. Haarscherpe (full) HD-beelden voor precieze herkenning, intelligente camera- en alarmsystemen die u op afstand kunt bedienen en waarmee u per direct op afstand kunt communiceren; zomaar wat zaken die vanzelfsprekend lijken, maar die de wereld van de beveiliging toch echt sterk beïnvloed hebben. Daar zijn wij blij mee! Want dat betekent dat wij u nog beter kunnen helpen om uw veiligheid en die van uw omgeving te waarborgen.

 

Hieronder beschrijven we een belangrijke ontwikkeling die met name afkomstig is van Hikvision. Camsecure werkt met verschillende merken uit verschillende prijscategorieën. Onze producten van Hikvision zijn momenteel het meest geavanceerd en we richten daar in dit artikel de aandacht op.


TurboHD: sneller, scherper, eenvoudiger


De meest in het oog springende ontwikkeling is de introductie van TurboHD van Hikvision. Dat is een Full HD-videotransmissie via coaxkabels. Deze ontwikkeling biedt een groot aantal oplossingen voor Full HD-camera’s en DVR’s (recorders) die compatibel zijn met alle denkbare video-indelingen: analoog, HDTVI, IP en meer. De nadruk ligt op superieure kwaliteit en eenvoud. CCTV-technologie verandert continu, het is daarom handig dat uw bewakingssysteem een grote compatibiliteit kent. Zo’n systeem koopt en installeert u natuurlijk niet met de bedoeling om het volgend jaar al op de schop te doen. De schaalbaarheid is met dergelijke systemen goed te beheersen, de nieuwste HD-toepassingen kunnen gemakkelijk worden aangesloten aan de bestaande camera-installatie. Bedrijfseconomisch gezien is dat fijn, want de investering blijft behouden. Een ander voordeel is het beeldbereik: tot wel 500 meter beeld met een resolutie van 1080p via coaxkabels of 200 meter via twister-pair kabels. Deze beelden kunnen zonder vertraging worden afgespeeld.


Plug & play met open technologie


Het OSD-menu en de PTZ-besturing voor speed domes zijn op afstand bedienbaar. De TurboHD-camera’s zijn compatibel met standaard analoge camera’s, maar ook met HD-verbindingen. Integratie in bestaande structuren is zo gebeurd, zonder de bekabeling te hoeven vervangen. De TurboHD-technologie is gebaseerd op HDTVI-technologie, een systeem dat de mogelijkheid biedt om meerdere producten in één systeem te bundelen. U heeft zo weinig werk aan de installatie, maar ook bedrijfseconomisch is het op lange termijn een slimme en voordelige investering.


Vals alarm? Vanaf nu niet meer


U krijgt een bericht en krijgt de schrik van uw leven. Er is bij u ingebroken! Gelukkig blijkt dat vals alarm. Goed bedoeld, maar natuurlijk niet leuk en zeker niet praktisch! Dankzij nieuwe technologieën op het gebied van nauwkeurige detectie kunt u rekenen op een grote betrouwbaarheid van uw alarm. Een voorbeeld is de zogenaamde smart intrusion detection die bepaalde gebieden afbakent. Een vooraf ingestelde reactie wordt geactiveerd, zoals het verzenden van pushmeldingen naar uw mobiel of directe activatie van de opnamefunctie in dat gebied. U kunt ook vooraf grenzen instellen met smart line crossing detection. Bij overschrijding wordt net als bij smart intrusion detection een reactie uitgelokt, zodat het systeem direct reageert.

Bovenstaande toont aan dat de beveiligingswereld in beweging blijft, dat houdt ons alert. Heeft u nog vragen of wilt u de mogelijkheden in onze showroom bekijken? Neem dan even contact met ons op.